Izlet u NP Sutjeska

Smještaj

Ne uključuje smještaj

Broj obroka

Jedan (Ručak)

Aktivnosti

Pješačenje

Min. broj učesnika

4

O programu

Dolazak u naš rafting centar u jutarnjim časovima gdje ćemo se organizovati i našim terenskim vozilima krenuti put NP Sutjeska. 

U toku dana ćemo posjetiti Dolinu heroja na Tjentištu, Prašumu Perućicu i visoravan Prijevor u podnožju planine Maglić. 

Naša prva destinacija je prašuma Perućica, jedna od dvije preostale prašume u Evropi. Perućica se prostire na površini od 1.434 hektara. U prašumi se nalaze stabla stara i do 300 godina i visoka preko 50m. Od 2017. se nalazi na UNESCO-ovoj listi. Pogled sa vidikovca Dragoš sedlo će Vas ostaviti bez daha! 

Nakon kratke pauze na vidikovcu, terenskim vozilima nastavljamo put ka visoravni Prijevor koja se nalazi u podnožju najveće planine u BiH – Maglića. Obići ćemo katune, ručati u prirodi, praviti fotografije sa obližnjeg vidikovca.

Sledeća destinacija će biti Tjentište – Dolina Heroja, posjeta spomen-kompleksu Bitke na Sutjesci. 

Po povratku u naš centar, Vaš aranžman se završava. Ukoliko izrazite želju da ostanete naši gosti, produžite boravak ili odaberete neki od paketa – obratite nam se na recepciji. 

NAPOMENE ZA NAŠE GOSTE
Minimalan broj učesnika na ovom aranžmanu je 4 osobe, no ukoliko vas je manje pridružićemo Vas postojećoj grupi.
Ovaj program, kao i ostale navedene na našem sajtu možete kombinovati sa drugim aktivnostima ili produžavati po želji.
Sve cijene programa su izražene u evrima po osobi.

Napomene

Uključeno u cijenu

  • Transport u NP Sutjeska 
  • Licencirani Vodič
  • Obroci
  • Sve takse i osiguranje putnika

Nije uključeno u cijenu

  • Konzumacija pića u našem restoranu u toku aranžmana.
  • Ostali lični troškovi

Hrana u našem Centru

Tradicionalna domaća jela

Na meniju su tradicionalna jela sa našeg podneblja, koja svakodnevno pripremamo u centru “Paradiso”. Svježe organske namirnice nabavljamo od domaćinstava iz naše regije i trudimo se da na što bolji način predstavimo ponudu svim našim gostima. Želimo da naša kuhinja bude jedan od razloga Vašeg ponovnog dolaska kod nas u goste. 

Kao što i možete pretpostaviti, očekuju Vas domaće pite sa sirom i krompirom, kajmak, domaći sir iz mješine i ostali mliječni proizvodi sa ovog podneblja, suhomesnati proizvodi poput pršuta, kulena, kobasica, suvog vrata, jagnjetina i teletina ispod sača, pripremljena sa krompirom, a kao desert – baklave, tulumbe, krofne i mnoštvo drugih poslastica.

Napomena za vegane i vegetarijance:
Ukoliko ste Vi ili neko iz Vaše grupe vegan ili vegetarijanac molimo Vas da nas obavjestite po rezervaciji kako bismo pripremili obroke.

Kako do nas - Lokacija

Nalazimo se na oko 3km od zvaničnog graničnog prelaza BiH i Crne Gore. Naše koordinate su: Lat.: 43.359838, Long.: 18.811168

35€ po osobi