Trodnevni rafting na Tari

Smještaj

Kućice sa kupatilom

Broj obroka

5

Aktivnosti

Rafting Tarom

Min. broj učesnika

4

O programu i Cijene

SMJEŠTAJ1/41/31/21/1
RADNIM DANIMA115€125€130€140€
VIKENDIMA140€150€160€170€

Trodnevni Tara rafting aranžman uključuje jedno noćenje u našem rafting centru na Tari, tri obilna obroka, transport do početne tačke za rafting, rentu opreme, usluge profesionalnog vodiča / skipera, kao i sve pripadajuće takse.

1. Dan

Dolazak u naš rafting centar u poslepodnevnim časovima, check-in na recepciji nakon čega će Vam biti dodjeljen ključ od vaše kućice. Nakon što se raspremite i odmorite od puta naši uposleni će poslužiti večeru. Nakon večere slijedi druženje uz logorsku vatru i muziku.

2. Dan

Nakon što se naspavate i razbudite uz jutarnju kafu u prelijepom ambijentu našeg centra “Paradiso” poslužićemo doručak u restoranu, gdje Vas čeka svježa domaća hrana: vrući uštipci, jaja, sir i kajmak, pogačice, Njeguški pršut, i mnoge druge poslastice.

Nakon doručka svi učesnici raftinga dobiće od naših vodiča rafting opremu, a nakon toga ćemo se naši terenskim vozilima  zaputiti ka počtenoj tački za rafting – Brštanovici. 

Nije vam potrebno prethodno rafting iskustvo a rafting na Tari nije opasan, sve što treba je da pažljivo saslušate naše skipere prije početka raftinga. Skiperi će Vam dati jasne instrukcije o ponašanju na čamcu i mnoštvo korisnih savjeta. Nakon toga počinje Tara rafting avantura koja će,  zavisno od vodostaja, trajati par časova. U toku raftinga na Tari pravimo pauze za kupanje, obilazak vodopada i slikanje.

Po povratku u kamp slijedi tuširanje a sve naše goste u restoranu očekuje ručak.

Poslije ručka slijede slobodne aktivnosti i odmor. U večernjim časovima ćemo poslužiti večeru, nakon čega slijedi druženje uz logorsku vatru i muziku.

3. Dan

Naspavani, odmorni, spremni za nove pobjede? Doručak Vas čeka u restoranu našeg centra, a nakon toga se Vaš aranžman završava. Do sledećeg puta. 🙂 

NAPOMENE ZA NAŠE GOSTE
Minimalan broj učesnika na ovom aranžmanu je 4 osobe, no ukoliko vas je manje pridružićemo Vas postojećoj grupi.
Ovaj program, kao i ostale navedene na našem sajtu možete kombinovati sa drugim aktivnostima ili produžavati po želji.
Sve cijene programa su izražene u evrima po osobi.

Napomene

Uključeno u cijenu

  • Dva noćenja u našem centru
  • Transport na početnu tačku za Rafting
  • Licencirani skiper / Vodič
  • Renta profesionalne opreme
  • Obroci
  • Sve takse i osiguranje putnika

Nije uključeno u cijenu

  • Konzumacija pića u našem restoranu u toku aranžmana.
  • Ostali lični troškovi

Hrana u našem Centru

Tradicionalna domaća jela

Na meniju su tradicionalna jela sa našeg podneblja, koja svakodnevno pripremamo u centru “Paradiso”. Svježe organske namirnice nabavljamo od domaćinstava iz naše regije i trudimo se da na što bolji način predstavimo ponudu svim našim gostima. Želimo da naša kuhinja bude jedan od razloga Vašeg ponovnog dolaska kod nas u goste. 

Kao što i možete pretpostaviti, očekuju Vas domaće pite sa sirom i krompirom, kajmak, domaći sir iz mješine i ostali mliječni proizvodi sa ovog podneblja, suhomesnati proizvodi poput pršuta, kulena, kobasica, suvog vrata, jagnjetina i teletina ispod sača, pripremljena sa krompirom, a kao desert – baklave, tulumbe, krofne i mnoštvo drugih poslastica.

Napomena za vegane i vegetarijance:
Ukoliko ste Vi ili neko iz Vaše grupe vegan ili vegetarijanac molimo Vas da nas obavjestite po rezervaciji kako bismo pripremili obroke.

Kako do nas - Lokacija

Nalazimo se na oko 3km od zvaničnog graničnog prelaza BiH i Crne Gore. Naše koordinate su: Lat.: 43.359838, Long.: 18.811168

Česta pitanja na aranžmanu

Rafting čamac predviđen je za 8-10 učesnika, uključujući skipera. Tako da, ukoliko dolazite u paru, spojićemo vas sa postojećom grupom i rafting avantura počinje.

Nije vam potrebno prethodno iskustvo na raftingu, licencirani vodič će prije samog spusta dati sve potrebne instrukcije za bezbjedan i zabavan spust.

Zavisno od vodostaja rijeke, spust niz rijeku može da potraje od 45 minuta do 3-4 sata.

Bezbjednost učesnika raftinga je na prvom mjestu. Uz svu neophodnu opremu koju dobijate od nas, praćenje instrukcija licenciranog vodiča i određene mjere predostrožnosti, rafting je potpuno bezbjedan.

Rafting avantura predstavlja nezaboravno iskustvo za cijelu porodicu. Rafting je pogodan za djecu, preporučljivo u periodu od sredine juna do septembra, jer je tada vodostaj manji i spust opušteniji.

rEZERVACIJA

Smještajne jedinice posjeduju kupatila.