Jednodnevni rafting na Tari

Smještaj

Kućice sa kupatilom

Broj obroka

Jedan (Ručak)

Aktivnosti

Rafting Tarom

Min. broj učesnika

4

O programu

Jednodnevna Tara rafting avantura za sve posjetioce koji su u prolazu ili su u škripcu sa vremenom. 

Nalazimo se pored magistralne ceste M8, nedaleko od graničnog prelaza BiH/MNE što nas čini savršenom lokacijom za pauzu od napornog puta. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i osjetite čari raftinga na Tari.

Transport na početnu tačku za rafting, oprema za rafting, skiper (vodič), ručak nakon aranžmana, sve je uključeno u cijenu sa taksama, bez bilo kakvih dodatnih troškova, Vaše je samo da se opustite i uživate. 

NAPOMENE ZA NAŠE GOSTE
Minimalan broj učesnika na ovom aranžmanu je 4 osobe, no ukoliko vas je manje pridružićemo Vas drugoj grupi.
Ovaj program, kao i ostale navedene na našem sajtu možete kombinovati sa drugim aktivnostima ili produžavati po želji.
Sve cijene programa su izražene u evrima po osobi.

Napomene

Uključeno u cijenu

  • Transport na početnu tačku za Rafting
  • Licencirani skiper / Vodič
  • Renta profesionalne opreme
  • Obroci
  • Sve takse i osiguranje putnika

Nije uključeno u cijenu

  • Konzumacija pića u našem restoranu u toku aranžmana.

Hrana u našem Centru

Tradicionalna domaća jela

Na meniju su tradicionalna jela sa našeg podneblja, koja svakodnevno pripremamo u centru “Paradiso”. Svježe organske namirnice nabavljamo od domaćinstava iz naše regije i trudimo se da na što bolji način predstavimo ponudu svim našim gostima. Želimo da naša kuhinja bude jedan od razloga Vašeg ponovnog dolaska kod nas u goste. 

Kao što i možete pretpostaviti, očekuju Vas domaće pite sa sirom i krompirom, kajmak, domaći sir iz mješine i ostali mliječni proizvodi sa ovog podneblja, suhomesnati proizvodi poput pršuta, kulena, kobasica, suvog vrata, jagnjetina i teletina ispod sača, pripremljena sa krompirom, a kao desert – baklave, tulumbe, krofne i mnoštvo drugih poslastica.

Napomena za vegane i vegetarijance:
Ukoliko ste Vi ili neko iz Vaše grupe vegan ili vegetarijanac molimo Vas da nas obavjestite po rezervaciji kako bismo pripremili obroke.

Kako do nas - Lokacija

Nalazimo se na oko 3km od zvaničnog graničnog prelaza BiH i Crne Gore. Naše koordinate su: Lat.: 43.359838, Long.: 18.811168

Česta pitanja na aranžmanu

Rafting čamac predviđen je za 8-10 učesnika, uključujući skipera. Tako da, ukoliko dolazite u paru, spojićemo vas sa postojećom grupom i rafting avantura počinje.

Nije vam potrebno prethodno iskustvo na raftingu, licencirani vodič će prije samog spusta dati sve potrebne instrukcije za bezbjedan i zabavan spust.

Zavisno od vodostaja rijeke, spust niz rijeku može da potraje od 45 minuta do 3-4 sata.

Bezbjednost učesnika raftinga je na prvom mjestu. Uz svu neophodnu opremu koju dobijate od nas, praćenje instrukcija licenciranog vodiča i određene mjere predostrožnosti, rafting je potpuno bezbjedan.

Rafting avantura predstavlja nezaboravno iskustvo za cijelu porodicu. Rafting je pogodan za djecu, preporučljivo u periodu od sredine juna do septembra, jer je tada vodostaj manji i spust opušteniji.

rEZERVACIJA

Radnim danima: Od 60€ po osobi

Vikendom: 70€ po osobi