Kontakt

Upiti i Rezervacije

Kontaktirajte nas putem forme ili nas pozovite.

FAQ

Česta pitanja

Tara rafting centar Paradiso se nalazi nedaleko od graničnog prelaza BiH/MNE, pored magistralne ceste M8, naše koordinate su: 43.3596722 – 18.8113272

Naravno, plaćanje Vašeg aranžmana možete izvršiti u našem kampu.

Naravno, posjedujemo vlastiti parking koji je za naše goste besplatan.

Naš savjet je da nas kontaktirate ili pozovete kako biste na vrijeme obezbjedili mjesto u kampu. U toku sezone, naročito vikendima, smo bukirani pa bi bilo poželjno da na vrijeme rezervišete.

Svi naši bungalovi imaju zasebna kupatila, za Vaš maksimalan komfor i ugođaj.

Naravno. Neophodno je po dolasku ili dok pravite rezervaciju naznačiti da ste Vi ili neko u grupi vegan ili vegetarijanac kako bismo obavjestili chef-a 🙂

Naravno, pri rezervaciji nas obavjestite kako biste dobili sve neophodne informacije.

U toku sezone na rafting možete doći u periodu od Maja do Oktobra. Vodostaj rijeke Tare je veći u mjesecu Maju, na početku sezone, a znatno manji krajem sezone, u Avgustu. Ukoliko ste ljubitelj avanture, posjetite nas u periodu Maj/Jun, a Jul/Avgust/Septembar je savršen za laganiji rafting, opuštanje na čamu sa prijateljima i porodicom.

Apsolutno ne. Prije samog spusta naši vodiči će Vam objasniti pravila ponašanja na čamcu. Vaša sigurnost nam je prioritet a u toku sezone čak i Vaše najmlađe možete povesti na čamac.

Minimalan broj za spust je četiri osobe. Kapacitet čamca je 9 osoba, tj. osam turista i skiper.