Foto Safari

Foto Safari - Tara rafting centar "Paradiso"

Najstariji i najveći nacionalni park u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini prostire se na površini 16.052,34ha, a više od 66% pokriveno je šumama, ostatak čine livade, pašnjaci i goleti. Foto Safari izlete u Nacionalni park Sutjeska organizujemo svakodnevno iz našeg centra a ukoliko volite razgledati netaknutu prirodu, istraživati, udisati svježi planinski zrak onda je ovo prava aktivnost za Vas. 

Šta Vas očekuje?

Istražite nepregledna prostranstva Nacionalnog parka Sutjeska – od prašume Perućice, jedne od dvije preostale prašume u Evropi, visoravni Prijevor sa koje se proteže pogled na Volujak, Durmitor, Zelengoru, Jahorinu, Perućicu, Kanjon Sutjeske pa sve do “Gorskih očiju”, bistrih glacijalnih jezera smještenih u podnožjima vrhova Zelengore. Tu su Orlovačko, Crno i Bijelo, Štirinsko, Kotlaničko, Borilovačko i Kladopoljsko jezero, te Gornje i Donje Bare i svako od njih je priča za sebe.

Napunite telefone, ponesite GoPro kamere, opustite se i pripremite za nezaboravan safari u najljepše krajeve Republike Srpske.